Friday, April 15, 2011

It Takes Two

Since thursday my head have been spinning around with a lot of ideas. Attending Sue Daleys inspiration evening gave me a lot of inspiration.

I have for long wanted to make Sue Daleys pattern It Takes Two- And today I pulled out a lot of fabrics, and started to cut using the plastic template that Sue uses. And it works very well. In no time I had cut pieces for several blocks.

Using the glue pen made it very easy to prepare the pieces.

And my first cirkle is now ready to be appliqued on the background.
It was so fun sewing english paper piecing again.

Saying for today:

I'd rather have roses on my table
than diamonds on my neck.
~Emma Goldman5 comments:

Anne Ida said...

A lovely start to a lovely quilt! I really like your fabric selection for this one! Enjoy EPP ;-)

quiltygal said...

This looks heavenly MayBritt looks as if you & Hanne had a great time at the workshop with Sue Daley can't wait to see the finished quilt...

Sølvi's blog said...

Ja er det ikke herlig med litt ny inspirasjon. Nydelige stoffer du har funent fram. Jeg kjøpte en lignende plastmal hos Lappemakeriet da vi var i tromsø, men har ikke rukket å teste den enda. Den har en 6-kant i midten, og ser ut som en liten blomst når den er ferdig.

Liven said...

Så fint d bli..... kjøpte meg en pose med pappmaler, nål og tråd hos K.Q i vinter - og her finner jeg inspirasjon til å ta fatt:-)
Påskeklem!

Litamora's Quilt & Design said...

Det må virkelig ha vært en skikkelig vitamininnsprøyting å få overvære et så flott kurs med så mange flotte quilter! Vet ikke om jeg hadde klart å velge bare en... Nydelig det du har gjort hittill! Utrolig fine stoffer du har der!
Ønsker deg en flott ny uke,
Laila

Related Posts with Thumbnails